Informatieve website over sportpsychologie, mentale training en coaching voor jonge sporters en hun coaches

Bart Blondeel (lic. psychologie)
Putkapelstraat 117
9051 Gent
Krommedijk 47/570
8301 Knokke-Heist
mentalsportcoach@yahoo.com
0473/373966

Deze  website  wordt regelmatig aangevuld

sporterspagina en coachpagina's vol met interessante filmpjes, teksten, links e.d. over coaching en sportpsychologie, gratis toegang zonder paswoord : klik op de tabs rechts van publicaties

Workshops en korte opleidingen voor coaches, bestuursleden, ouders en sporters ivm coaching, sportpsychologie, mentale training e.d.

begeleiding van sporters

Omdat wij vinden dat alle jeugdsporters recht hebben op mentale training en ondersteuning, ook wanneer zij geen deel uitmaken van kapitaalkrachtige clubs of organisaties, bieden wij allereerst individuele coaches en clubs gratis lidmaatschap aan. Je hoeft enkel hier onder je e-mailadres in te voeren. Waar heb je dan recht op?
- regelmatig een nieuwsbrief in je mailbox met heel wat tips en informatie met betrekking tot coaching, mentale training en begeleiding
- de mogelijkheid om ons vragen te stellen, problemen voor te leggen e.d. via ons mailadres mentalsportcoach@yahoo.com
Wij antwoorden uiteraard in de mate van het mogelijke.
De website zelf met info voor coaches, sporters en ouders blijft voor iedereen gratis toegankelijk, ook voor niet-leden.
Ons ander aanbod zal geleidelijk uitgebreid worden met diverse workshops en opleidingen voor coaches en sporters (zie aanbod) en we zullen er altijd voor waken om dit aanbod zeer democratisch te houden, zodat het financiële geen beletsel kan zijn.

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now