© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

Workshop 1 :het coachen van jeugdteams

Deze workshop heeft het boek "het coachen van jeugdteams als basis. We hebben het over alle moderne vormen van coachen : positief, motiverend en zelfsturend coachen. We doen dit aan de hand van praktische voorbeelden uit jouw sport en we gaan in op noden en vragen van jouw coaches. Deze workshop is onder meer erkend als officiële bijscholing voor coaches door Basket Vlaanderen. 

Duur : +/- 1,5 uur. 50 euro + reiskosten of gratis (behalve reiskosten) bij aankoop van 8 boeken coachen van jeugdteams of 10 boeken mentale en sociale vaardigheden in de jeugdsport. Bedoeld voor jeugdcoaches van ploegsporten.

Workshop 2 : werken aan concentratie en mindset

Twee onderwerpen waar coaches en andere sportliefhebbers het veel over hebben, maar helaas zijn er maar weinig mensen die weten waar het juist over gaat. In deze workshop gaan we in op hoe concentratie en de mindset nu juist in mekaar zitten en hoe je het bij je sporters kan beïnvloeden (= verbeteren)

Duur : +/- 1,5 uur. 50 euro + reiskosten of gratis (behalve reiskosten) bij aankoop van minimum 8 boeken coachen van jeugdteams of 10 boeken mentale en sociale vaardigheden in de jeugdsport.

Bedoeld voor alle sportcoaches. 

Questions and answers for coaches

Jouw coachingstaff .verzamelt op voorhand (minstens 4 weken voor de gevraagde datum) een aantal vragen of topics die hen interesseren en die worden aan ons doorgegeven. Wij maken er een interessante workshop van waarbij de persoonlijke inbreng van de coaches zeker belangrijk is. Uiteraard gaan we liever niet in op sporttechnische kwesties, maar al wat te maken heeft met het mentale, pedagogische, didactische of zelfs organisatorische aspecten kan aan bod komen. Duur tussen 1,5 en 2 uur. 75 euro + reiskosten.

Workshop voor ouders van sportende kinderen

In deze workshop geven we aan ouders van sportende kinderen handvatten om positief te reageren in de sportclub en vooral om hun kinderen te ondersteunen bij hun sportbeoefening. Allerlei ontgoochelingen, (onrealistische) verwachtingen of conflicten kunnen het plezier in de sportbeoefening van jongeren bederven. Hoe dit te voorkomen of er mee om te gaan is de kern van deze workshop. We gaan vooral uit van de specifieke behoeftes en vragen van de aanwezige ouders. Duur tussen 1,5 en 2 uur. 50 euro + reiskosten.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now